Contact

Printers & multifunctionals van Brother

Heb je een printer nodig, maar druk je eigenlijk niet zo vaak iets af? Dan is Brother het merk voor jou! Sinds jaar en dag is Brother een betrouwbare partner in verschillende Belgische kantoren. Het merk is steeds op zoek naar vernieuwing binnen de markt van printers, multifunctionals en fax-apparaten. 

Het merk is echter minder interessant als je wél vaak iets afdrukt: de verbruikskosten liggen dan vrij hoog. Voor het kopen of leasen van je apparatuur, adviseren we jou graag over de geschikte oplossing voor jouw werkomgeving. 

Ons aanbod: van laserprinters tot MPS

Ons aanbod binnen Brother bestaat uit laserprinters, inkjetprinters, all-in-one printers, draagbare printers, enkele professionele printers (met lagere verbruikskosten, grotere papierlades en hogere afdruksnelheden) en uiteindelijk ook het Managed Print Service afdrukbeheer (MPS). Dankzij deze laatste worden afdrukprocessen geoptimaliseerd dankzij automatisatie, waardoor je meer tijd hebt om je te focussen op je eigen business. 

Ons advies is goud waard

Onze klanten hebben doorgaans een printer of multifunctional in gedachten wanneer ze op onze website belanden. Toch gaat 70% met een ander model naar huis.

Bij DigitOffice willen we elke klant helpen om op een efficiënte manier de goedkoopst mogelijke printer te vinden. Wij zullen je de printer adviseren die perfect beantwoordt aan je eisen én je het minst kost aan verbruik. We kijken daarvoor naar de TCO of Total Cost of Ownership. Dat is een berekening op basis van het gemiddelde aantal afdrukken per maand in kleur en zwart wit. Zo wandel je gegarandeerd buiten met de meest geschikte printer of multifunctional!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGENOF BEL ONS 015 79 11 99

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram