Contact

Digischermen

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Waarom kiezen voor een Digischerm?

Touchscreen van groter formaat
Geschikt voor vergaderzalen
Geschikt voor scholen
Kwalitatief
Een digischerm of interactief display is een touchscreen van groter formaat waarop je zowel kan presenteren als schrijven. Het multifunctionele aspect zorgt ervoor dat digischermen regelmatig gebruikt worden in vergaderzalen of scholen. 

Wij kiezen ervoor om enkel Viewsonic te verdelen. Dit omwille van de algemene kwaliteit. 

Onze favoriet: Viewsonic 75 inch interactive display

Onze favoriet momenteel is de Viewsonic 75 inch interactive display. Met 4K Ultra HD resolutie ben je zeker van haarscherpe, heldere beelden. Met de geïntegreerde software kan je makkelijk streamen, zelf content creëren en delen.

Het scherm is zeer makkelijk in gebruik en te integreren in zowel meeting rooms als klaslokalen. De Viewsonic kan geïnstalleerd worden op de muur of kan verplaatsbaar blijven door gebruik te maken van een staander op wieltjes.

Ook een projector?

Wil je enkel kijken, maar niet schrijven? Dan raden we de projectors van Viewsonic aan. Het aanbod bestaat uit lampvrije projectors, draagbare projectors, met of zonder speakers en meer. Dankzij de projector afstand calculator kan je berekenen welk model geschikt is voor jouw woning of (werk)omgeving.

Onze extra mile

Bij DigitOffice gaan we altijd de extra mile. Voor elk project. Voor elke klant. We zoeken naar het deksel voor jouw potje, de printer voor jouw professioneel project en de IT-solution voor jouw probleem.
70% verandert van idee na een babbel met onze experts.
Vraag hier je gratis gesprek aan

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram