Contact

Documentmanagement (DMS)

Wat is DMS?

Een documentmanagementsysteem (DMS) is een opslagruimte voor data uit documenten. Een dergelijk systeem laat organisaties toe om makkelijk data terug te vinden door te zoeken naar kenmerken zoals auteur, naam, datum, status, etc. De documenten worden opgeslagen in de databank zelf.

Voordelen

Routing
Zoeken
Digitale archivering
Versiebeheer
Indexering van termen

3 varianten

Er zijn 3 varianten van installaties als het over DMS gaat: op de werkplek zelf, op de cloud en een hybride installatie, waarbij de software in de cloud staat en de documenten op de lokale server. Elke variant heeft zijn voor- en nadelen, dus zorgen we er steeds voor dat we exacte noden van onze klanten begrijpen.

Over het algemeen zijn de belangrijkste eisen voor een DMS versiebeheer, schaalbaarheid, digitalisering van documenten, workflows opstellen, een geavanceerde zoekfunctie, de veiligheid van data en de implementatieduur.

Onze extra mile

Bij DigitOffice gaan we altijd de extra mile. Voor elk project. Voor elke klant. We zoeken naar het deksel voor jouw potje, de printer voor jouw professioneel project en de IT-solution voor jouw probleem.
70% verandert van idee na een babbel met onze experts.
Vraag hier je gratis gesprek aan

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram