Contact

Printers & projectors van Epson

Epson is een van de grootste printerfabrikanten wereldwijd en vormt een groot deel van ons aanbod. Het assortiment bestaat o.a. uit inkjet-, grootformaat-, alles-in-één en matrixprinters, maar ook uit scanners en projectors. 

Bij DigitOffice kan je terecht voor printers, multifunctionals, projectors en grootformaatprinters van Epson.

Interesse in een van onze toestellen? Laat het ons gerust weten, dan staan we jou zo goed mogelijk bij bij jouw aankoop.

Energiezuinige toestellen

De grootste onderscheidende factor van dit merk? Dat is het gebruik van een koudprocedure. Hierbij wordt de inkt niet opgewarmd, waardoor deze toestellen allemaal enorm energiezuinig zijn. Zo verbruikt een printer van Epson even veel als een doorsnee lasertoestel in slaapstand. 

Moet er nog een projector zijn?

Het aanbod van Epson wordt verder aangevuld met projectors, van slimme mini-laserprojectors tot 4K PRO-UHD-thuisbioscopen met alles erop en eraan. 

Ons advies is goud waard

Onze klanten hebben doorgaans een printer of multifunctional in gedachten wanneer ze op onze website belanden. Toch gaat 70% met een ander model naar huis.

Bij DigitOffice willen we elke klant helpen om op een efficiënte manier de goedkoopst mogelijke printer te vinden. Wij zullen je de printer adviseren die perfect beantwoordt aan je eisen én je het minst kost aan verbruik. We kijken daarvoor naar de TCO of Total Cost of Ownership. Dat is een berekening op basis van het gemiddelde aantal afdrukken per maand in kleur en zwart wit. Zo wandel je gegarandeerd buiten met de meest geschikte printer of multifunctional!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGENOF BEL ONS 015 79 11 99

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram