Contact

Multifunctionals en printers van Konica Minolta

Als premium partner van Konica Minolta kan je bij ons terecht voor zowel multifunctionals en printers als het onderhoud hiervan. Deze toestellen hebben een lage TCO (Total Cost of Ownershop) en een uitmuntende afdrukkwaliteit. Hierdoor zijn ze inzetbaar in verschillende sectoren en werkomgevingen. 

Als resultaat van de multi-inzetbaarheid en kwaliteit, neemt  Konica Minolta een groot aandeel van ons aanbod in. Je kan de printers en multifunctionals van Konica Minolta huren of kopen bij DigitOffice. 

Interesse in een business solution voor jouw bedrijf? Neem contact op voor vrijblijvend advies. Zo ben je zeker van de beste oplossing. 

Premium partner van Konica Minolta

Dankzij onze jarenlange samenwerking met Konica Minolta kunnen we een uitgebreide technologische merkexpertise aanbieden. We blijven steeds mee op de hoogte van de originele innovaties en ontwikkelingen binnen het aanbod. Zo kan je bij ons terecht voor een kwalitatieve service, ook na verkoop. 

Ons advies is goud waard

Onze klanten hebben doorgaans een printer of multifunctional in gedachten wanneer ze op onze website belanden. Toch gaat 70% met een ander model naar huis.

Bij DigitOffice willen we elke klant helpen om op een efficiënte manier de goedkoopst mogelijke printer te vinden. Wij zullen je de printer adviseren die perfect beantwoordt aan je eisen én je het minst kost aan verbruik. We kijken daarvoor naar de TCO of Total Cost of Ownership. Dat is een berekening op basis van het gemiddelde aantal afdrukken per maand in kleur en zwart wit. Zo wandel je gegarandeerd buiten met de meest geschikte printer of multifunctional!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGENOF BEL ONS 015 79 11 99

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram