Contact

Milieuvriendelijke documentoplossingen van Kyocera

KYOCERA Document Solutions is een vooraanstaande fabrikant van digitale kopieerapparaten, printers en multifunctionele producten waarmee geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen worden geleverd.

KYOCERA is gekend voor het gebruik van een driekleurenteller. Hierbij betaal je een apart tarief per kleurbedrukking. Stel dat je enkel je logo in kleur bedrukt, dan betaal je het laagste tarief, terwijl je het hoogste tarief betaalt wanneer je een A4 volledig bedrukt. 

Klop je bij ons aan voor de het huren of kopen van jouw KYOCERA Document Solutions? Wij helpen je graag verder met advies op maat. Zo ben je zeker van je aankoop.

Ons advies is goud waard

Onze klanten hebben doorgaans een printer of multifunctional in gedachten wanneer ze op onze website belanden. Toch gaat 70% met een ander model naar huis.

Bij DigitOffice willen we elke klant helpen om op een efficiënte manier de goedkoopst mogelijke printer te vinden. Wij zullen je de printer adviseren die perfect beantwoordt aan je eisen én je het minst kost aan verbruik. We kijken daarvoor naar de TCO of Total Cost of Ownership. Dat is een berekening op basis van het gemiddelde aantal afdrukken per maand in kleur en zwart wit. Zo wandel je gegarandeerd buiten met de meest geschikte printer of multifunctional!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGENOF BEL ONS 015 79 11 99

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram