Contact

Digitale oplossingen van Lexmark

Lexmark is een Amerikaans bedrijf dat vooral actief is op het gebied van kantoorartikelen zoals printers, kopieerapparaten en multifunctionele printers. Hun focus ligt hier vooral op het professionele A4-zwart-witgamma, maar zij hebben ook kleurentoestellen van A4 tot A3-formaat binnen het gamma.

Daarnaast richt Lexmark zich ook sterk op softwaresolutions om het de gebruiker makkelijker te maken. Hun oplossingen automatiseren complexe processen, leggen verbindingen tussen moeilijk toegankelijke gegevensverzamelingen en verbeteren de besluitvorming door een completer overzicht van de relevante informatie te bieden.

Zie jij het helemaal zitten om een printer of multifunctional aan te schaffen? Dan raden we je aan om eerst contact op te nemen voor advies op maat. 

BSD DEALER

Je kan Lexmark-toestellen vinden bij veel verschillende verdelers, maar DigitOffice behoort tot het selecte groepje BSD-partners. Als BSD-partner mogen we een exclusieve Lexmark-lijn met voordelige en zuinige verbruiksproducten aanbieden. Als één van de enige BSD-dealers verzorgen wij zelf de service op deze apparaten.


Ons advies is goud waard

Onze klanten hebben doorgaans een printer of multifunctional in gedachten wanneer ze op onze website belanden. Toch gaat 70% met een ander model naar huis.

Bij DigitOffice willen we elke klant helpen om op een efficiënte manier de goedkoopst mogelijke printer te vinden. Wij zullen je de printer adviseren die perfect beantwoordt aan je eisen én je het minst kost aan verbruik. We kijken daarvoor naar de TCO of Total Cost of Ownership. Dat is een berekening op basis van het gemiddelde aantal afdrukken per maand in kleur en zwart wit. Zo wandel je gegarandeerd buiten met de meest geschikte printer of multifunctional!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGENOF BEL ONS 015 79 11 99

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram