Contact

Managed printing

Je printomgeving moet zo ingericht zijn dat medewerkers vanaf elk toestel gemakkelijk kunnen printen, scannen en kopiëren. Terwijl je zelf volledig ontzorgd wordt. De oplossing? Managed printing! Managed printing zorgt ervoor dat je printer- en documentbeheer geoptimaliseerd, beheerd en verbeterd wordt.

Voordelen

Vanaf elk toestel
Werkt via gelijktijdige groepsuitnodigingen
1 afdrukwachtrij
Veilige vrijgave tijdens het drukken
Makkelijk toevoegen van watermerk
Merkonafhankelijk afdrukken
Geïntegreerde software (met touchscreen)
Traceerbaar
YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Afdrukken vanuit de cloud

Serverloos afdrukken is de toekomst. Met Papercut Hive wordt het afdrukbeheer van bedrijven volledig in de cloud gebaseerd, waardoor gebruikers van elk apparaat naar een enkele afdrukwachtrij bestanden kunnen sturen. Het is ontzettend snel, gebruiksvriendelijk en veilig.

Bovendien werkt het tussen verschillende types apparaten – van Chromebooks, Android-, macOS-, iOS- en Windows-apparaten naar elk merk printer, zonder de installatie van een printerstuurprogramma. Er is tot op heden nog geen printer gevonden die niet ondersteund wordt!

Onze extra mile

Bij DigitOffice gaan we altijd de extra mile. Voor elk project. Voor elke klant. We zoeken naar het deksel voor jouw potje, de printer voor jouw professioneel project en de IT-solution voor jouw probleem.
70% verandert van idee na een babbel met onze experts.
Vraag hier je gratis gesprek aan

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram