Contact

Onderhoud van OKI printers

Bij DigitOffice kan je terecht voor het onderhoud van jouw bestaande OKI printers en multifunctionals. 

Heb jij je toestel bij ons gekocht? Als erkende OKI-Executive Partner kunnen wij je een waarborg aanbieden van drie jaar op OKI-toestellen. Zo speel je steeds op zeker!

De printers van OKI

OKI is al meer dan 60 jaar een vaste waarde op de printermarkt. Het aanbod bestaat uit enkele standaard printers, maar daarnaast hebben ze ook enkele uniekere toestellen, zoals een printer die aan de hand van de toner reliëf kan leggen op de afdruk. Met de Pro-reeks bieden ze professionele toestellen aan waarbij je op een betaalbare en eenvoudige manier gepersonaliseerde afdrukken kan maken op merchandise.

Klaar om om jouw apparaten van OKI te huren of kopen bij DigitOffice? Wij adviseren je graag!

Ons advies is goud waard

Onze klanten hebben doorgaans een printer of multifunctional in gedachten wanneer ze op onze website belanden. Toch gaat 70% met een ander model naar huis.

Bij DigitOffice willen we elke klant helpen om op een efficiënte manier de goedkoopst mogelijke printer te vinden. Wij zullen je de printer adviseren die perfect beantwoordt aan je eisen én je het minst kost aan verbruik. We kijken daarvoor naar de TCO of Total Cost of Ownership. Dat is een berekening op basis van het gemiddelde aantal afdrukken per maand in kleur en zwart wit. Zo wandel je gegarandeerd buiten met de meest geschikte printer of multifunctional!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGENOF BEL ONS 015 79 11 99

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram