Contact

Multifunctionals van Ricoh

Ricoh is een Japans bedrijf gespecialiseerd in digitale kantooroplossingen dat werd opgericht in 1936. Het merk heeft een ruim gamma aan end-to-end oplossingen voor bedrjven, zoals production printing, IT-services, Managed Document Services, 3D-printers en meer. Ons aanbod van Ricoh apparatuur bestaat voornamelijk uit multifunctionals, zowel om te kopen als huren. 

Indien je interesse hebt in één van de bedrijfsoplossingen van Ricoh, stellen we voor dat je even contact opneemt. Zo kunnen we je nog beter bijstaan en ben je zeker van de juiste oplossing voor jouw bedrijf. 

Ons advies is goud waard

Onze klanten hebben doorgaans een printer of multifunctional in gedachten wanneer ze op onze website belanden. Toch gaat 70% met een ander model naar huis.

Bij DigitOffice willen we elke klant helpen om op een efficiënte manier de goedkoopst mogelijke printer te vinden. Wij zullen je de printer adviseren die perfect beantwoordt aan je eisen én je het minst kost aan verbruik. We kijken daarvoor naar de TCO of Total Cost of Ownership. Dat is een berekening op basis van het gemiddelde aantal afdrukken per maand in kleur en zwart wit. Zo wandel je gegarandeerd buiten met de meest geschikte printer of multifunctional!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGENOF BEL ONS 015 79 11 99

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram