Contact

Scanoplossingen

Klinkt een software die het digitaliseren en archiveren van documenten simpeler maakt als muziek in de oren? Of ben je juist op zoek naar een software die zorgt voor de volledige digitale routering van je documenten? Dan zijn onze scanoplossingen zeker iets voor jou!

DigitScan

DigitScan is een instap-scansoftware die het digitaliseren en archiveren van documenten versimpelt. Sneller én efficiënter dan op de traditionele manier. 

Hoe gaat het te werk? Eerst en vooral installeren we de software en maken we extra knoppen aan om de MFP te scannen en door te sturen naar een gekozen map. Daarna kan je starten met scannen. De ingescande documenten zijn vervolgens volledig doorzoekbaar en geïndexeerd, waardoor je automatisch kan zoeken op namen, woorden of nummers. 

Start to scan? Met DigitScan!

DigitCapture

DigitCapture zorgt voor de volledige digitale routering van uw documenten. Gedaan met rondlopen van hier naar daar met papieren: scannen is voldoende! 

Hoe gaat het te werk? Eerst verzamel je alle documenten en plaats je deze in de feeder van je toestel. Documenten kunnen facturen, bestelbons, maar ook inkomende mails met bijlages zijn. Onze software herkent de documenten via OCR, ICR. Afhankelijk van het type document, volgt de software een bepaalde route. Ten slotte worden de documenten automatisch nagekeken en gekoppeld, geïndexeerd en gearchiveerd. 

Interesse in (een deel van) deze software? Laat ons iets weten!

Onze extra mile

Bij DigitOffice gaan we altijd de extra mile. Voor elk project. Voor elke klant. We zoeken naar het deksel voor jouw potje, de printer voor jouw professioneel project en de IT-solution voor jouw probleem.
70% verandert van idee na een babbel met onze experts.
Vraag hier je gratis gesprek aan

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram