Contact

Multifunctionals & printers van Toshiba

DigitOffice is de grootste verdeler van Toshiba in Vlaanderen. Ons aanbod omvat verschillende multifunctionals en printers van Toshiba, zowel te huur als te koop. Contacteer ons voor vrijblijvend advies voor uw aankoop. 

Herbruikbaar papier

Met de Eco Hybrid MFP van Toshiba is het gedaan met het afdrukken in zwart-wit en het enkel gebruik van papier. Dankzij Toshiba's unieke hybride technologie kan je nu eco printen. Hierbij kan de toner worden gewist en kan je dus papier opnieuw gebruiken. Zo bespaar je niet enkel op papierkosten, maar ook op het verbruik van natuurlijke hulpbronnen. Ideaal voor bedrijven die efficiëntie, economie en ecologie willen combineren! 

Ons advies is goud waard

Onze klanten hebben doorgaans een printer of multifunctional in gedachten wanneer ze op onze website belanden. Toch gaat 70% met een ander model naar huis.

Bij DigitOffice willen we elke klant helpen om op een efficiënte manier de goedkoopst mogelijke printer te vinden. Wij zullen je de printer adviseren die perfect beantwoordt aan je eisen én je het minst kost aan verbruik. We kijken daarvoor naar de TCO of Total Cost of Ownership. Dat is een berekening op basis van het gemiddelde aantal afdrukken per maand in kleur en zwart wit. Zo wandel je gegarandeerd buiten met de meest geschikte printer of multifunctional!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGENOF BEL ONS 015 79 11 99

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram