Contact

De MET

Naam

Elke Geuens

Diensten

Kopieertoestellen, digitale schoolborden & bureaumateriaal

Score

Vertel je ons over jouw bedrijf?
Ik ben een van de oprichters van de MET, een netwerk van middelbare scholen waarin we het nét iets anders aanpakken. In 2019 startten we met onze eerste hubs in Leuven en intussen zijn we al flink gegroeid, met 3 vestigingen en 35 werknemers tot gevolg.

Waarom kozen jullie voor DigitOffice?
We waren aan het rondkijken voor kopieertoestellen en botsten toen op DigitOffice. Een correcte offerte, samen met een goeie service en transparante communicatie, zorgden ervoor dat we snel de knoop konden doorhakken.

Waarvoor schakelden jullie DigitOffice in?
We zijn gestart met 1 kopieertoestel en daarna is de bal aan het rollen geraakt. Tegenwoordig hebben we ook digitale schoolborden en bureaumateriaal van DigitOffice staan.

Het grote voordeel?
De klantvriendelijkheid en dienstverlening! DigitOffice onderscheidt zich door mee te denken met bedrijven. Zo werden we in het begin goed geïnformeerd over tweedehandstoestellen, waardoor we ineens veel meer toestellen konden aankopen. Daarnaast zat bij de aankoop van de digischermen ook een opleiding van 2u, waardoor de mensen die ze in gebruik gingen nemen er direct mee op weg konden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram