Contact

HP? Hoeft niet!

Categorie

Als merkonafhaneklijke leverancier van printers & multifunctionals trachten we klanten steeds zo goed mogelijk te adviseren bij hun aankoop. Door onze onafhankelijkheid lukt dit ook goed: we moeten geen verkoopsdoeleinden halen of verkopen van merken pushen. Daarnaast kiezen we ook resoluut voor de beste merken. Voor ons zit HP daar niet tussen.

HP presenteert zichzelf als toestel voor de massa. De printers zijn goedkoop en overal verkrijgbaar, waardoor je een model al snel bij een doorsnee gezin terugvindt. De inkt is echter wel kostelijk, waardoor HP toch duurder is dan je zou denken.

De harde waarheid: HP maakt geen winst bij de verkoop van hun printers, maar wel bij de verkoop van hun inkt en toners. Het doel van HP is om jou zoveel mogelijk inkt te laten kopen.

Bij DigitOffice kijken we naar jouw noden voor we apparatuur voorstellen. Druk je meestal in kleur of eerder zwart-wit? Op welk formaat? Dat zijn factoren die we allemaal meenemen om hét geschikte toestel voor jou te vinden. Met milieuvriendelijkheid in het achterhoofd.

 

Wil je graag een toestel op maat van jouw onderneming aankopen? Neem dan zeker contact op.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram