Contact

Print je eigen banner

Categorie

Heb je een eigen zaak en wil je graag reclame maken in de vorm van een banner? Of wil je een stand aan de ingang van je bedrijf plaatsen, waar je alcoholgel aan vasthangt en uitleg geeft over de coronaregels? Dan hebben we goed nieuws! Meerdere van onze toestellen kunnen banners printen.

Bannerprinting is voor velen een onbekend concept, alhoewel de kans vrij groot is dat de printer die je aankocht bij ons zich hiertoe leent. Bij bannerprinting wordt er gewerkt met het basisformaat van een A4. De hoogte van een A4 (279 mm) wordt behouden, maar door een zestal A4’s aan elkaar te plaatsen, kan er geprint worden op een formaat van 1200 mm op 279 mm.

Dergelijke formaten worden reeds gebruikt door architecten en ontwerpers, maar kunnen ook ingezet worden door bedrijven met een andere focus. Zeker naar marketingdoeleinden toe is dit type drukwerk interessant. Zo kan je bijvoorbeeld een kiosk of totem plaatsen met instructies of merkinformatie.

Wil je graag een toestel waarop het printen van een banner mogelijk is? Contacteer ons dan voor meer informatie.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram