Contact

Product in de kijker: X1000-4K

Categorie

Ondanks het feit dat de focus binnen ons gamma vooral op kantoorbenodigdheden ligt, verkopen we ook enkele producten die ook voor particulieren interessant zijn. Vandaag zetten we hier eentje van in de kijker: de Viewsonic X1000-4K.

Af en toe komen we een product tegen waarvan we oprecht versteld staan. Producten waarvan we denken: deze moeten we in ons aanbod hebben. Dat gevoel hadden we bij de X1000-4K. Met een minimalistisch, strak design past de Soundbar-Projector in elke leefruimte. Het product is afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, zoals 2e generatie LED-technologie waardoor er sprake is van een verbeterde helderheid en een superieur kleurenscherm. Deze LED-technologie heeft bovendien een levensduur van 30.000 uur. De kwaliteit van de beelden wordt gegarandeerd dankzij ViewSonic’s gepatenteerde Cinema Supercolor+-technologie.

Dankzij een ingebouwd app-centrum en een geïntegreerde WiFi-connectiviteit is het streamen enorm makkelijk. Geen gedoe meer met kabels en externe apparaten: je streamt zo al je apps van de projector naar het grote scherm of kan ze downloaden via je WiFi-verbinding.

Ook op vlak van geluid werd er gebruik gemaakt van kwaliteitsvolle, duurzame materialen. De geïntegreerde soundbar van Harman Kardon levert heldere, kamervullende audio, geschikt voor zowel muziek als films. De X1000-4K kan bestuurd worden door middel van Bluetooth of kan aangesloten worden op een subwoofer. Zo kan je zonder problemen een 2.1 audiosysteem installeren.

Een heuse housecinema dus, maar zonder het prijskaartje. Want de Viewsonic X1000-4K kost niet meer dan een degelijke tv.

Klaar voor een meeslepende audiovisuele ervaring? Laat ons iets weten, we lichten dit product graag toe!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram