Contact

Ontdek de beste digischermen en projectors van Viewsonic

Een van de recentste aanwinsten binnen ons aanbod is Viewsonic. Dit Amerikaanse elektronicabedrijf veroverde onze harten met zijn visuele oplossingen. Het aanbod van Viewsonic bestaat uit monitoren, projectoren, digitale schoolborden, ViewBoard Displays, Pen Displays en commerciële displays. Geschikt voor zowel onderwijs, werkomgevingen en thuis. De software krijg je er zomaar bij! 

Interesse? Contacteer ons voor vrijblijvend advies! 

Product in de kijker: X1000-4K

Klaar voor de 4K HDR-visuele ervaring? Dat kan vanaf nu bij jou thuis, met de 4K HDR Ultra Short Throw Smart LED Soundbar-projector. Een mondvol, we weten het! 

Deze projector heeft Cinema SuperColor+™-kleurtechnologie, LED-technologie met een levensduur van 30.000 uur, 40W geïntegreerde Harman Kardon-soundbar, slimme streaming en WiFi/Bluetooth-connectiviteit én geeft je een scherm van 100 inch op een afstand van slechts 38 cm. 

Ons advies is goud waard

Onze klanten hebben doorgaans een printer of multifunctional in gedachten wanneer ze op onze website belanden. Toch gaat 70% met een ander model naar huis.

Bij DigitOffice willen we elke klant helpen om op een efficiënte manier de goedkoopst mogelijke printer te vinden. Wij zullen je de printer adviseren die perfect beantwoordt aan je eisen én je het minst kost aan verbruik. We kijken daarvoor naar de TCO of Total Cost of Ownership. Dat is een berekening op basis van het gemiddelde aantal afdrukken per maand in kleur en zwart wit. Zo wandel je gegarandeerd buiten met de meest geschikte printer of multifunctional!
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGENOF BEL ONS 015 79 11 99

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

    crossmenu
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram